AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük parmağının kesildiğini görmek

Kahve falında küçük parmağının kesildiğini görmek

Kahve falında küçük parmağının kesildiğini görmek çevresinin genişleyeceğine, üzüntülerin sona ereceğine, hayata karşı zayıf davranmayacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, bir sebeple fal sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük parmağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Paranızı korumanıza yardım edecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında küçük parmağının kesildiğini görmek bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında parmağın kesilmesini görmek paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parmaklarının kesilmesini görmek başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında parmak kesilmesi kan görmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, işinde uzmanlaşacağına yorulur.

Kahve falında birinin parmağının kesildiğini görmek şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parmağını kesildiğini görmek kısmetlerinden olacağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına delalet eder.

Kahve falında parmak kesildiğini görmek hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında baş parmağının kesildiğini görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir