AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmak uçlarının kesildiğini görmek

Kahve falında parmak uçlarının kesildiğini görmek

Kahve falında parmak uçlarının kesildiğini görmek yeni kapılar açılacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, maddi kayıpların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parmak uçlarının kesildiğini gördüyseniz:

  • Mevcut planlara sekte vuracak dahi olsalar, olan bitenden fayda sağlama olanağınız olabilir.

Kahve falında parmak uçlarının kesildiğini görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kızının parmağının kesildiğini görmek üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının ayak parmaklarının kesildiğini görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, adım atarken çok zorlanacağına rivayet eder.

Kahve falında parmağının kesildiğini görmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında işaret parmağı kesildiğini görmek esenleyeceğine, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına işarettir.

Kahve falında parmağının kesilmesini görmek büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, hafifleyeceğine, başarılı olacağına inanılır.

Kahve falında işaret parmağın kesildiğini görmek hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında parmaklarının kesilmesini görmek ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, büyük miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir