AnaSayfa / Genel / Kahve falında işaret parmağını kaldırmak

Kahve falında işaret parmağını kaldırmak

Kahve falında işaret parmağını kaldırmak kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, elini eteğini hayattan çekeceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, tutulan yolun isabetli olacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına işaret eder.

Kahve falında işaret parmağını kaldırmak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda yenilikler yapılması gerekebilir.

Kahve falında işaret parmağını kaldırmak yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında işaret parmağında yara görmek en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına inanılır.

Kahve falında işaret parmağı kesmek çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında işaret parmağına kına yakmak endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında kendi işaret parmağını kesmek büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yüzüğü işaret parmağına takmak yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine delalet eder.

Kahve falında sol işaret parmak elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına delalettir.

Kahve falında işaret parmağının kanadığını görmek zor durumlara düşeceğine, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir