AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağında altın yüzük görmek

Kahve falında parmağında altın yüzük görmek

Kahve falında parmağında altın yüzük görmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve fal sahibine dua edeceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, fal sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, endişeli durumların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında parmağında altın yüzük gördüyseniz:

  • Gelirlerinizi arttırmanın yollarını bulabilirsiniz.

Kahve falında bir erkeğin parmağında altın yüzük görmek istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında parmağından altın yüzük çıkarmak yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, vefalı bir insan olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sol parmağa altın yüzük takmak işlerinin çok açılacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parmakta altın yüzükler görmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında orta parmağa altın yüzük takmak anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine rivayet eder.

Kahve falında parmakta altın yüzük görmek başarılarının takdir edileceğine, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının parmağında altın yüzük görmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine inanılır.

Kahve falında parmağına altın yüzük takmak şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir