AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüğünü başkasının parmağında görmek

Kahve falında yüzüğünü başkasının parmağında görmek

Kahve falında yüzüğünü başkasının parmağında görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüğünü başkasının parmağında gördüyseniz:

  • Yurtdışı bağlantılı işler, yancılarla ilişkiler, seyahatler, eğitim, hukuk v.b konularda sıkıntı yaşanabilecek bir süreçtesiniz.

Kahve falında parmakta gümüş yüzük görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzük parmak bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, sıkıntılarının daha da artacağına inanılır.

Kahve falında iki parmakta yüzük görmek endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine rivayet eder.

Kahve falında parmağında altın yüzük görmek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bütün parmaklarında yüzük görmek parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında yüzüğü parmağından çıkarmak eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küçük parmağa yüzük takmak güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında parmağına taşlı yüzük takmak yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir