AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişinin parmağında yüzük görmek

Kahve falında sevdiğin kişinin parmağında yüzük görmek

Kahve falında sevdiğin kişinin parmağında yüzük görmek karanlık kişilerle muhatap olacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişinin parmağında yüzük gördüyseniz:

  • Çocukça davranışlarda bulunmaz veya engellerseniz, tatsızlıkları önleyebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin kişinin parmağında yüzük görmek sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kişinin parmağında yüzük görmek insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişinin parmağında yüzük görmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına işaret eder.

Kahve falında bir kişinin parmağında yüzük görmek toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiği kızın parmağında yüzük görmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, anne baba ile ters düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin parmağında nişan yüzüğü görmek yeni başlangıçların yapılacağına, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin parmağında yüzük görmek sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine işarettir.

Kahve falında sevdiği adamın parmağında yüzük görmek geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir