AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağının kesilmesini görmek

Kahve falında parmağının kesilmesini görmek

Kahve falında parmağının kesilmesini görmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, çok sayıda borca gireceğine, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, borçlarından kurtulacağına, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, kötü gününü de paylaşacağına delalettir.

Kahve falında parmağının kesilmesini gördüyseniz:

  • Bir takım ödünler vermeden önce onu iyi tanıyın.

Kahve falında başkasının parmaklarının kesildiğini görmek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Kahve falında parmağın kesildiğini görmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına inanılır.

Kahve falında kızının parmağının kesildiğini görmek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında işaret parmağı kesildiğini görmek üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına delalet eder.

Kahve falında birinin parmaklarının kesildiğini görmek eşlerin ayrılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında orta parmağının kesildiğini görmek Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parmakların kesilmesini görmek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına delalettir.

Kahve falında parmağının kesildiğini ve kanadığını görmek rakiplerin başarı kazanacağına, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir