AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağının kesildiğini görmek

Kahve falında parmağının kesildiğini görmek

Kahve falında parmağının kesildiğini görmek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, ticaretinin genişleyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parmağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Yardımlar alabilirsiniz.

Kahve falında başkasının parmağının kesildiğini görmek güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında orta parmağının kesildiğini görmek ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına işarettir.

Kahve falında parmağının kesildiğini görmek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına işarettir.

Kahve falında birinin parmağının kesildiğini görmek rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında ayak parmağının kesildiğini görmek kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına yorulur.

Kahve falında parmakların kesilmesini görmek sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına inanılır.

Kahve falında parmak kesilmesi kan görmek temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine rivayet eder.

Kahve falında parmağının kesilmesini görmek para sahibi olacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir