AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi parmağını kesmek

Kahve falında kendi parmağını kesmek

Kahve falında kendi parmağını kesmek fal sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, kazancındaki verimliliğin artacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi parmağını kesmek gördüyseniz:

  • Kendiliğinden gelişen olaylar sizin belli konularda serbest kalmanıza yardım edebilir.

Kahve falında makasla parmak kesmek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, ömür boyu devam edeceğine delalettir.

Kahve falında birinin parmaklarını kesmek kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğunun parmağını kesmek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında baş parmağı kesmek hayırlı işlere girileceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak baş parmağının tırnağını kesmek yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi parmağını kesmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının parmağını kesmek durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına alamet eder.

Kahve falında birinin parmağını kesmek etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir