AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağın kesilmesini görmek

Kahve falında parmağın kesilmesini görmek

Kahve falında parmağın kesilmesini görmek doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, hayallerinin söneceğine, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parmağın kesilmesini gördüyseniz:

  • Yaratıcı düşünmeniz geçmişte anlamakta zorluk çektiğiniz bazı konuları anlamanıza yardım edebilir.

Kahve falında ayak baş parmağının kesildiğini görmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında başkasının parmaklarının kesildiğini görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, mali krize gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parmağının kesilmesini görmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına rivayet eder.

Kahve falında parmaklarının kesildiğini görmek büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında sol elin parmaklarının kesildiğini görmek ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına alamet eder.

Kahve falında parmağın kesildiğini görmek zenginliğinin, konforunun artacağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında parmak kesildiğini görmek zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin parmaklarının kesildiğini görmek kazancın çoğalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir