AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnakları kısa görmek

Kahve falında tırnakları kısa görmek

Kahve falında tırnakları kısa görmek büyük kazançlar getireceğine, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, kazancında da artış meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tırnakları kısa gördüyseniz:

  • Uzun vadeli bir amacın ardından yapmak istediğiniz hamleyi yapmanız zor olabilir veya ortam gerilebilir.

Kahve falında kısa tırnak görmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında tırnak kısaltmak isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tırnaklarını kısa görmek sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında tırnaklarının kısa olduğunu görmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kısa tırnak kesmek ticaretten yana şanslarının açık olacağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine delalettir.

Kahve falında tırnakları kısa görmek dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kısa olduğunu görmek insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına yorulur.

Kahve falında kısa pantolon giymek yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir