AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağını kestiğini görmek

Kahve falında parmağını kestiğini görmek

Kahve falında parmağını kestiğini görmek yakın zaman içinde kazancının artacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parmağını kestiğini gördüyseniz:

  • Aile bireyleri üzerinde büyük bir baskı kuruyorsunuz.

Kahve falında parmağını kestiğini görmek inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parmaklarını kestiğini görmek büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin parmağını kestiğini görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine tırnak kestirmek Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının saç kestirdiğini görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına delalet eder.

Kahve falında saçını kestiklerini görmek başarı kazanılacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında saç ucunu kestirmek sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında bir erkeğin saçını kestirdiğini görmek mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir