AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin saçını kestirdiğini görmek

Kahve falında bir erkeğin saçını kestirdiğini görmek

Kahve falında bir erkeğin saçını kestirdiğini görmek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, hem de hayat standartlarının yükseleceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkeğin saçını kestirdiğini gördüyseniz:

  • Çok fazla şey isteyen ya da rahatsız edici durumlara neden olabilecek kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında erkek saç kestirmek güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında saçı erkek gibi kestirmek bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek berberinde saç kestirmek arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğin saçını kestirmiş görmek resmi bir göreve getirileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin saçını kestirdiğini görmek iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek gibi saç kestirmek kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına alamet eder.

Kahve falında saçlarını erkek gibi kestirmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında saçını kestirmekten vazgeçmek böylece hayata yeniden sarılacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir