AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç ucunu kestirmek

Kahve falında saç ucunu kestirmek

Kahve falında saç ucunu kestirmek üzüntülerinin sona ereceğine, muradınıza ereceğinize, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında saç ucunu kestirmek gördüyseniz:

  • Daha fazla para kazanabileceğiniz, parayı nasıl yöneteceğinizi öğrenebileceğiniz, gelirlerinizi artırmanın yeni yollarını aramaya, önemsemediğiniz şeylere değer vermeye başlayabileceğiniz bir yıldasınız.

Kahve falında saç ucunu kestirmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saç uçlarını kestirmek iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında saçlarının ucundan kestirmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçını kısa kestiğini görmek bir sağlık sorunu yaşanacağına, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi saç kestirmek dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin saçını kestiğini görmek yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında saçı kestirmek gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saç kısa kestirmek büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir