AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmaklarını kestiğini görmek

Kahve falında parmaklarını kestiğini görmek

Kahve falında parmaklarını kestiğini görmek yeni iş teklifleri alacağına, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, kendi bildiğini okuyacağına, kişinin hayatının değişeceğine, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, gelecekte yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında parmaklarını kestiğini gördüyseniz:

  • Ani iniş çıkışlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında parmaklarını kestiğini görmek kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine işaret eder.

Kahve falında birinin parmağını kestiğini görmek para kazanmaya başlayacağına, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmağını kestiğini görmek yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, maddi gücünü kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin bileğini kestiğini görmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine işarettir.

Kahve falında saçını kahkül kestirmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında göğsünü kestiğini görmek hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine inanılır.

Kahve falında saç kestirme görmek belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin bıyık kestiğini görmek helal rızık yiyeceğine, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir