AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin parmağını kestiğini görmek

Kahve falında birinin parmağını kestiğini görmek

Kahve falında birinin parmağını kestiğini görmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, örnek insan olacağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine delalet eder.

Kahve falında birinin parmağını kestiğini gördüyseniz:

  • Sevginizi göstermeli veya pratik olmaya gayret etmelisiniz.

Kahve falında parmağını kestiğini görmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına inanılır.

Kahve falında parmaklarını kestiğini görmek başarı kazanılacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin parmağını kestiğini görmek gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızını kestiğini görmek evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunun saçını kestiğini görmek işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçı kestirdiğini görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine inanılır.

Kahve falında birinin inek kestiğini görmek sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yakınının saçını kestiğini görmek borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, zaman bulmakta zorlanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir