AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını kestiklerini görmek

Kahve falında saçını kestiklerini görmek

Kahve falında saçını kestiklerini görmek yarınlarına inanacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, temize çıkacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, güçsüz ve nefessiz kalacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçını kestiklerini gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde ilham verici olabilecek aktivitelerde bulunmanızda fayda var.

Kahve falında saçını birinin kestiğini görmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçını kahkül kestirmek daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında saç kesmek kestirmek endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, daha fazla gelire kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında başka birinin saçını kestirdiğini görmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saç kestirmeye çalışmak işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, yakın zamanda rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının saç kestirdiğini görmek sahip olduğu zenginliğin de artacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla saç kestirmek eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında bir erkeğin saçını kestirdiğini görmek sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir