AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin parmağının kesildiğini görmek

Kahve falında birinin parmağının kesildiğini görmek

Kahve falında birinin parmağının kesildiğini görmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin parmağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız olumlu gibi gözüküyor.

Kahve falında ayak parmaklarının kesildiğini görmek hasta ise daha kötüye gideceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında ayak baş parmağının kesildiğini görmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında sol elin parmaklarının kesildiğini görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine delalet eder.

Kahve falında parmağını kesildiğini görmek rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ayak parmağının kesildiğini görmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına delalettir.

Kahve falında serçe parmağının kesildiğini görmek ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına inanılır.

Kahve falında yüzük parmağının kesildiğini görmek hayırlı kapıların açılacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmak kesildiğini görmek işlerin büyüyeceğine, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir