Kahve falında parmağını delik görmek

Kahve falında parmağını delik görmek istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, başarılarının her geçen gün artacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine işaret eder.

Kahve falında parmağını delik gördüyseniz:

  • Başladığınız işleri bitirmeniz gerekiyor.

Kahve falında delik parmak sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parmağını delik görmek yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parmağının delik olduğunu görmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parmağı delik çorap görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında baş parmağı delik çorap görmek kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı delik görmek falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, bekarlar için evlenmeye tabir olunur.

Kahve falında iğne deliği görmek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Kahve falında delik yumurta görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, mallarını ve makamını garantileyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top