AnaSayfa / Genel / Kahve falında iğne deliği görmek

Kahve falında iğne deliği görmek

Kahve falında iğne deliği görmek eve huzurun ve bereketin geleceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine inanılır.

Kahve falında iğne deliği gördüyseniz:

  • Oraya buraya koşuşturmak yerine sabit bir yerde dostlarınızla birlikte olursanız daha mutlu olabilirsiniz.

Kahve falında iğne deliğinden iplik geçirmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iğne deliği görmek bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına işarettir.

Kahve falında iğne deliğinden ip geçirmek işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine işaret eder.

Kahve falında ucu delik ayakkabı görmek yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına yorulur.

Kahve falında delik demir para görmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında delik pantolon görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında delik kağıt para görmek daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında tuvalet deliğine el sokmak elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, itibar kaybedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir