Kahve falında parmağının delik olduğunu görmek

Kahve falında parmağının delik olduğunu görmek işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, sözleri tutulacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına işaret eder.

Kahve falında parmağının delik olduğunu gördüyseniz:

  • Size kötü gidiyormuş gibi görünen işler size yansıtıldığı kadar kötü olmayabilirler.

Kahve falında parmağını delik görmek herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına işarettir.

Kahve falında baş parmağı delik çorap görmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, iyi insanlar ile birlikte olunacağına delalettir.

Kahve falında delik parmak hayallerindeki insanla karşılaşacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına inanılır.

Kahve falında parmağının delik olduğunu görmek uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, atılan adımların ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında parmağı delik çorap görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalet deliğinde insan görmek yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında yüzde delik görmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına işarettir.

Kahve falında kolunda delik görmek büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top