AnaSayfa / Genel / Kahve falında delik parmak

Kahve falında delik parmak

Kahve falında delik parmak bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, hayata karşı isteksizleşeceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında delik parmak gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkabilecek karışıklıklar söz konusu olabilir.

Kahve falında delik parmak sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parmağını delik görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, sevindirici haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında parmağı delik çorap görmek ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına inanılır.

Kahve falında parmağının delik olduğunu görmek evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında baş parmağı delik çorap görmek yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, bol muhabbette kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baca deliği görmek dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göbek deliğinin büyüdüğünü görmek sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine inanılır.

Kahve falında delik atlet görmek zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir