AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağı delik çorap görmek

Kahve falında parmağı delik çorap görmek

Kahve falında parmağı delik çorap görmek birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, her hayalini de gerçekleştireceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, lükse ve konfora kavuşacağına, işinin gücünün de hep rast gideceğine rivayet eder.

Kahve falında parmağı delik çorap gördüyseniz:

  • Problem yaşayan akraba veya arkadaşlarınıza yardım ederek imajınızı güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında baş parmağı delik çorap görmek kısmetlerin azalacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine tabir olunur.

Kahve falında parmağı delik çorap görmek yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, verimi ve başarıyı yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında delik çorap görmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına rivayet eder.

Kahve falında delikli çorap görmek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında delik çorap giymek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ucu delik çorap görmek ölümcül hastalıklara işaret, neşesini kaçıracağına delalettir.

Kahve falında çorapta delik görmek sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah delik çorap görmek manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir