AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı delik görmek

Kahve falında ayakkabı delik görmek

Kahve falında ayakkabı delik görmek yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabı delik gördüyseniz:

  • Belki midenizle ilgili bazı sorunlar karşınıza çıkabilir.

Kahve falında delik ayakkabı giymek inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı delik görmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında altı delik ayakkabı giymek büyük ses getirecek işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Kahve falında ayakkabının altını delik görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ucu delik ayakkabı görmek işinde büyük zaferler elde edeceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı delik görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altı delik ayakkabı görmek gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına yorulur.

Kahve falında delik ayakkabı görmek iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir