AnaSayfa / Genel / Kahve falında baş parmağı delik çorap görmek

Kahve falında baş parmağı delik çorap görmek

Kahve falında baş parmağı delik çorap görmek evindeki huzurunun yerine geleceğine, fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, verdiği emeklerin heba olacağına, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında baş parmağı delik çorap gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizle ilişkilerinizde ise problemler yaşanabilir.

Kahve falında baş parmağı delik çorap görmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parmağı delik çorap görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, parasız kalacağına inanılır.

Kahve falında baş parmağı yırtık çorap görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına inanılır.

Kahve falında delik siyah çorap görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında delikli çorap görmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında delik çorap giydiğini görmek kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, yeni fırsatlar sunulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ucu delik çorap görmek hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında siyah delik çorap görmek sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir