AnaSayfa / Genel / Kahve falında delik yumurta görmek

Kahve falında delik yumurta görmek

Kahve falında delik yumurta görmek ticaretinin açılacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, işlerin büyük başarılar getireceğine, geçiminin yerinde olacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında delik yumurta gördüyseniz:

  • Keşkelerle vakit kaybetmek yerine, uygulanabilir alternatifleri değerlendirmeniz gerekiyor.

Kahve falında delik yumurta görmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına delalet eder.

Kahve falında evde delik görmek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine delalet eder.

Kahve falında tuvalet deliğini görmek kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında delik parmak tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine işarettir.

Kahve falında bacakta delik görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, aile huzurunuzun bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında çorabın delik olduğunu görmek yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanın deliğine girdiğini görmek çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pantolonu delik görmek bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, bir anda yükseleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir