AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağın kırılmasını görmek

Kahve falında ayağın kırılmasını görmek

Kahve falında ayağın kırılmasını görmek çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, yeni iş fırsatları yakalayacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayağın kırılmasını gördüyseniz:

  • Sıralı şekilde düzenli ilerleyen bir iş, proje veya plan maddi durumunuz veya yaratıcılık gerektiren işlerinizde büyümeniz açısından da mükemmel olabilir.

Kahve falında ayak parmağının kırılmasını görmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine delalet eder.

Kahve falında başka birinin ayağının kırıldığını görmek insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında ayağını kırılmış görmek bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına delalet eder.

Kahve falında ayağı kırılmış at görmek rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine işarettir.

Kahve falında ayağı kırılmış görmek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, kalabalık günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında ayakları kırılmak uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kardeşinin ayağının kırıldığını görmek uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına yorulur.

Kahve falında başkasının ayak kırılması görmek parasını ve malını kaybedeceğine, hafifleyeceğine, mutlu olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir