AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin ayağının kırıldığını görmek

Kahve falında başka birinin ayağının kırıldığını görmek

Kahve falında başka birinin ayağının kırıldığını görmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin ayağının kırıldığını gördüyseniz:

  • Kendinizle ilgili şeyleri düşünebilecek zaman bulabilmeniz ya da özel şeyler yapabilmeniz zordur.

Kahve falında başka birinin ayağının kırıldığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında başka birinin bacağının kırıldığını görmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında başka birinin dişinin kırıldığını görmek hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında başka birinin kolunun kırıldığını görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin ayağının kırıldığını görmek çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağı kırılmış görmek elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına işarettir.

Kahve falında ayağının kırıldığını görmek birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayak parmağının kırılmasını görmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir