AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak parmağının kırılmasını görmek

Kahve falında ayak parmağının kırılmasını görmek

Kahve falında ayak parmağının kırılmasını görmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına işarettir.

Kahve falında ayak parmağının kırılmasını gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı doğru şekilde değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında ayak parmağı kırılmak duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında ayak parmağının kırıldığını görmek zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yeni işler peşinde koşulacağına rivayet eder.

Kahve falında ayak parmaklarının kırıldığını görmek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayak parmağının kırılmasını görmek düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, zorluklarının son bulacağına inanılır.

Kahve falında kırılmış parmak görmek iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında parmakları kırılmak borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, çevredeki insanlardan da destek alınacağına alamet eder.

Kahve falında parmağının kırıldığını görmek daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parmaklarının kırıldığını görmek yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir