AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağı kırılmış görmek

Kahve falında ayağı kırılmış görmek

Kahve falında ayağı kırılmış görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, hastalanacağına, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine rivayet eder.

Kahve falında ayağı kırılmış gördüyseniz:

  • İşlerinizi, ilişkilerinizi veya önemsediğiniz konuları en ince detayına kadar incelemeniz zaman kaybetmenize neden oluyor.

Kahve falında ayak parmağının kırıldığını görmek aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kırk ayaklı böcek görmek arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında ayak kırılmak kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, ününü ülke dışına taşıyacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin ayağının kırıldığını görmek içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine inanılır.

Kahve falında başkasının ayak kırılması görmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına işaret eder.

Kahve falında ayakları kırılmak bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, sevdiği kişilere yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının ayağının kırıldığını görmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayak parmağı kırılmak iç huzurunun yerinde olacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir