AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının ayak kırılması görmek

Kahve falında başkasının ayak kırılması görmek

Kahve falında başkasının ayak kırılması görmek gerekirse özür dileneceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının ayak kırılması gördüyseniz:

  • Hislerinizi her zamankinden daha iyi aktarabilmeniz size aşkta küçük başarılar getirebilir veya sizi seven birisinden küçük hediyeler alabilirsiniz.

Kahve falında ayağını kırıldığını görmek beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ayağı kırılmak mutlu günler yaşanacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine işarettir.

Kahve falında ayağı kırılan at görmek sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, saygısını toplayacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak kırılmak işlerinin çok iyi gideceğine, zayıflayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayak parmaklarının kırıldığını görmek sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine inanılır.

Kahve falında ayağı kırılmış birini görmek yaptığı işlerden çok para kazanacağına, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine delalettir.

Kahve falında eşinin ayağının kırıldığını görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine alamet eder.

Kahve falında kırılan ayak görmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir