AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin parmağına yüzük takmak

Kahve falında birinin parmağına yüzük takmak

Kahve falında birinin parmağına yüzük takmak atılan adımların başarıya çıkacağına, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, yanlış işler yapacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin parmağına yüzük takmak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenin.

Kahve falında kendi parmağına yüzük takmak sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, yaşamına bakacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının parmağına yüzük takmak kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında orta parmağa yüzük takmak başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında sağ parmağına yüzük takmak bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine alamet eder.

Kahve falında parmağına taşlı yüzük takmak iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın yüzük parmağına takmak kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, bir süre zorluk çekeceğine yorulur.

Kahve falında parmaklara yüzük takmak işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına alamet eder.

Kahve falında bütün parmaklarına yüzük takmak eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir