AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağa taşlı yüzük takmak

Kahve falında parmağa taşlı yüzük takmak

Kahve falında parmağa taşlı yüzük takmak anne babanın birbirine düşeceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, kazancının iki kat artacağına, güzel ve önemli işler yapacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine delalettir.

Kahve falında parmağa taşlı yüzük takmak gördüyseniz:

  • Aslında insanların, isteklerinize fazla direnemeyecekleri bir yapıya sahipsiniz.

Kahve falında parmağına taşlı yüzük takmak yeni işler alacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına delalet eder.

Kahve falında parmağına tek taş yüzük takmak algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parmağa taşlı yüzük takmak kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında küçük parmağa yüzük takmak alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına tabir olunur.

Kahve falında parmağına altın yüzük takmak çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına delalettir.

Kahve falında ayak parmağına yüzük takmak dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, etrafındaki insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parmağıma yüzük takmak yaşamını kolaylaştıracağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bütün parmaklarına yüzük takmak şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir