AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağa gümüş yüzük takmak

Kahve falında parmağa gümüş yüzük takmak

Kahve falında parmağa gümüş yüzük takmak zenginliğin kapılarının açılacağına, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, aralarında bir konuşma geçeceğine, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine inanılır.

Kahve falında parmağa gümüş yüzük takmak gördüyseniz:

  • Dizginleri ele almanız durumunda diğerleri şaşırabilirler.

Kahve falında parmağına gümüş yüzük takmak sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına alamet eder.

Kahve falında parmağa gümüş yüzük takmak ruhsal olarak etkileneceğine, yeni bir şehre yerleşileceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının parmağında gümüş yüzük görmek maddi anlamda zayıflayacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında erkeğin parmağında gümüş yüzük görmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında parmağında gümüş yüzük görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sol parmakta gümüş yüzük görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına işarettir.

Kahve falında parmakta gümüş yüzük görmek huzurlu bir yaşama sahip olacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gümüş yüzük bulmak ve takmak çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir