AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağında alyans yüzük görmek

Kahve falında parmağında alyans yüzük görmek

Kahve falında parmağında alyans yüzük görmek ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı kapıların açılacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parmağında alyans yüzük gördüyseniz:

  • Olumlu yaklaşımlar olumlu sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında parmağında alyans yüzük görmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, maddi olarak zayıflayacağına işaret eder.

Kahve falında parmağa alyans takmak elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında parmağında alyans görmek çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin parmağında alyans görmek bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği adamın parmağında alyans görmek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına delalettir.

Kahve falında bir erkeğin parmağında alyans görmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına işarettir.

Kahve falında sol parmağa alyans takmak sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına delalet eder.

Kahve falında eşinin parmağında alyans görmek hep yerinde sayacağına, hasta ve zor geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir