AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin parmağında alyans görmek

Kahve falında bir erkeğin parmağında alyans görmek

Kahve falında bir erkeğin parmağında alyans görmek mesai saatlerinin de uzun olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, kötü günlerin arkada kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğin parmağında alyans gördüyseniz:

  • Evinize veya ailenize odaklanmanız durumunda oldukça önemli gelişmeler sağlayabilirsiniz.

Kahve falında bir erkeğin parmağında alyans görmek sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeğin parmağında alyans görmek başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında erkeğin parmağında altın alyans görmek hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, birikimlerine büyük zarar  geleceğine yorulur.

Kahve falında erkek parmağında alyans görmek onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, mirasa tabir olunur.

Kahve falında başkasının parmağında altın alyans görmek çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sol parmağa alyans takmak yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parmağa altın alyans takmak kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parmakta alyans görmek dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir