AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin parmağında altın yüzük görmek

Kahve falında bir erkeğin parmağında altın yüzük görmek

Kahve falında bir erkeğin parmağında altın yüzük görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkeğin parmağında altın yüzük gördüyseniz:

  • Maddiyatçı yapıda olarak tanıdığınız bir insanın beklenmedik cömertlikleri sizi şaşırtabilir.

Kahve falında erkeğin parmağında altın yüzük görmek arabuluculuk yapılacağına, sürekli bağırıp çağıracağına yorulur.

Kahve falında bir erkeğin parmağında altın yüzük görmek Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında parmakta altın yüzükler görmek geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına inanılır.

Kahve falında parmağında altın yüzükler görmek başarının adım adım yaklaşacağına, hak yoluna döneceğine delalettir.

Kahve falında parmakta altın yüzük görmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına delalettir.

Kahve falında altın yüzüğü parmaktan çıkarmak yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının parmağında altın yüzük görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmaklarında altın yüzük görmek olumlu gelişmeler yaşayacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir