AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağından altın yüzük çıkarmak

Kahve falında parmağından altın yüzük çıkarmak

Kahve falında parmağından altın yüzük çıkarmak iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, hayırlı adımlar atacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, başarılı bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parmağından altın yüzük çıkarmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar, üzerinde uzlaşılması gereken konular veya yapılması gereken düzenlemelerde sizin girişimde bulunmanız gerekebilir.

Kahve falında altın yüzüğü parmaktan çıkarmak hayatının afiyet içinde geçeceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında parmağından altın yüzük çıkarmak içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, özlem gidereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parmaktan altın yüzük çıkarmak onlarla arasının açılacağına, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında parmağındaki yüzüğü çıkarmak sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, işlerinin aksayacağına işaret eder.

Kahve falında yüzüğü parmağından çıkarmak elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, huzurun bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parmağından yüzük çıkarmak para kazanmaya, hasret çekenlerin buluşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parmaktaki yüzüğü çıkarmak sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında yüzüğü parmaktan çıkarmak ekmeksiz kalacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir