AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmakta altın yüzük görmek

Kahve falında parmakta altın yüzük görmek

Kahve falında parmakta altın yüzük görmek gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, işinde dar boğaza gireceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, övgü dolu sözler işiteceğine, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında parmakta altın yüzük gördüyseniz:

  • Nasıl olsa bir şey kaybetmezsiniz.

Kahve falında sol parmağa altın yüzük takmak verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına yorulur.

Kahve falında altın yüzük parmağına takmak yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının parmağında altın yüzük görmek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine rivayet eder.

Kahve falında altın yüzüğü parmaktan çıkarmak hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine delalettir.

Kahve falında parmağında altın yüzük görmek yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının parmağında altın yüzük görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına delalettir.

Kahve falında parmağa altın yüzük takmak eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine yorulur.

Kahve falında parmakta altın yüzük görmek girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir