AnaSayfa / Genel / Kahve falında orta parmağa altın yüzük takmak

Kahve falında orta parmağa altın yüzük takmak

Kahve falında orta parmağa altın yüzük takmak sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, bunalıma düşeceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, rahat şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında orta parmağa altın yüzük takmak gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan bir arkadaşınızdan sevimli bir haber alırsanız şaşırmayın.

Kahve falında orta parmağa altın yüzük takmak bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine alamet eder.

Kahve falında orta parmağa yüzük takmak hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında yüzüğü orta parmağa takmak güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parmağa altın yüzük takmak güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parmağına altın yüzük takmak keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında sol parmağa altın yüzük takmak yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında altın yüzük parmağına takmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, onlara değer vereceğine işaret eder.

Kahve falında orta parmakta yüzük görmek kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir