AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmakta altın yüzükler görmek

Kahve falında parmakta altın yüzükler görmek

Kahve falında parmakta altın yüzükler görmek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parmakta altın yüzükler gördüyseniz:

  • Kararlı adımlar atabilir veya bazı kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında parmağında altın yüzükler görmek işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin parmağında altın yüzük görmek kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, kazanç kapılarının kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmağından altın yüzük çıkarmak kasasının daha çok para dolacağına, maddi olarak büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parmaktan altın yüzük çıkarmak sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi parmağında altın yüzük görmek malının üstüne mal ekleyeceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Kahve falında parmakta altın yüzük görmek yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeğin parmağında altın yüzük görmek bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın yüzük parmağına takmak anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir