AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının parmağında altın yüzük görmek

Kahve falında arkadaşının parmağında altın yüzük görmek

Kahve falında arkadaşının parmağında altın yüzük görmek güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, deşarj olacağına, zararların telafi edileceğine, işlerinin günden güne açılacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, yeni bir iş bulacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının parmağında altın yüzük gördüyseniz:

  • Gerçi siz eninde sonunda şansınızın büyük yardımıyla olumsuzluklardan çabuk sıyrılacaksınız.

Kahve falında arkadaşının parmağında altın yüzük görmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, bunun için her gün şükredeceğine tabir olunur.

Kahve falında altın yüzüğü parmaktan çıkarmak vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parmağından altın yüzük çıkarmak korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine delalettir.

Kahve falında bir erkeğin parmağında altın yüzük görmek pek çok kişiye yanında iş vereceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında parmağa altın yüzük takmak eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına delalettir.

Kahve falında altın yüzük parmağına takmak yeni lezzetlerin tadına varacağına, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parmaktan altın yüzük çıkarmak yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına yorulur.

Kahve falında parmakta altın yüzükler görmek büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir