AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağa yüzük takmak

Kahve falında parmağa yüzük takmak

Kahve falında parmağa yüzük takmak sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine tabir olunur.

Kahve falında parmağa yüzük takmak gördüyseniz:

  • İlişkileriniz canlanıyor.

Kahve falında yüzük parmağına yüzük takmak yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine işaret eder.

Kahve falında yüzüğü işaret parmağına takmak kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında orta parmağa altın yüzük takmak külfetinin ve yükünün artacağına, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına tabir olunur.

Kahve falında baş parmağa yüzük takmak hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin parmağına yüzük takmak iş hayatında atılıma geçeceğine, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parmağa taşlı yüzük takmak karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında baş parmağına yüzük takmak ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine işarettir.

Kahve falında bütün parmaklarına yüzük takmak sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir