AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağına nişan yüzüğü takmak

Kahve falında parmağına nişan yüzüğü takmak

Kahve falında parmağına nişan yüzüğü takmak ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parmağına nişan yüzüğü takmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda tatmin olmamış kişiler sizi tartışmalı ortamlara çekebilirler.

Kahve falında parmağına nişan yüzüğü takmak yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, hak yiyeceğine yorulur.

Kahve falında parmakta nişan yüzüğü görmek çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının parmağında nişan yüzüğü görmek kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinin parmağında nişan yüzüğü görmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin parmağında nişan yüzüğü görmek huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine inanılır.

Kahve falında serçe parmağa yüzük takmak onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parmağına tek taş yüzük takmak darlığa düşeceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına işaret eder.

Kahve falında orta parmağa yüzük takmak eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir