AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmaklarının kesildiğini görmek

Kahve falında parmaklarının kesildiğini görmek

Kahve falında parmaklarının kesildiğini görmek kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına işaret eder.

Kahve falında parmaklarının kesildiğini gördüyseniz:

  • Duygusal denge kurmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında yüzük parmağının kesildiğini görmek zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının ayak parmaklarının kesildiğini görmek verilen sözlerin tutulamayacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında şehadet parmağının kesildiğini görmek mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, yeni bir iş olanağı yakalamaya işarettir.

Kahve falında başkasının parmaklarının kesildiğini görmek tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına delalet eder.

Kahve falında parmağının kesildiğini görmek emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, kısa sürede evlat sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında parmak kesilmesi kan görmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, zor bir hayat sürmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında baş parmağının kesildiğini görmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kızının parmağının kesildiğini görmek hem de para kaybettireceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir