AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağın kesildiğini görmek

Kahve falında parmağın kesildiğini görmek

Kahve falında parmağın kesildiğini görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, faydalı şeyler yapacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, tersliklerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parmağın kesildiğini gördüyseniz:

  • Yardım etmenizin bağış yapmaktan daha olumlu geri dönüşleri olabilir.

Kahve falında kızının parmağının kesildiğini görmek parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baş parmağının kesildiğini görmek hayırlı günlerin geleceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayak baş parmağının kesildiğini görmek onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının ayak parmaklarının kesildiğini görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmak kesilmesi görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine yorulur.

Kahve falında ayak parmaklarının kesildiğini görmek rızkının da genişleyeceğine, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin parmaklarının kesildiğini görmek kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine delalettir.

Kahve falında başkasının parmaklarının kesildiğini görmek aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir