AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağından diken çıkarmak

Kahve falında parmağından diken çıkarmak

Kahve falında parmağından diken çıkarmak başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, ticaretinin gelişeceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına işaret eder.

Kahve falında parmağından diken çıkarmak gördüyseniz:

  • Bir konuda daha uzun bir süre beklemeniz gerekiyor.

Kahve falında parmağından diken çıkarmak herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, aynı zamanda fal sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında parmaktan diken çıkarmak ortaklı işlere iştirak edileceğine, rakiplerine karşı fark atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmağa diken batmak elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parmağına diken battığını görmek İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına yorulur.

Kahve falında dikenleri çıkarmak büyük bir kazanca sahip olacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında vücuttan diken çıkarmak yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında topuktan diken çıkarmak refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında diken çıkarmak beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir