AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmaktan alyans çıkarmak

Kahve falında parmaktan alyans çıkarmak

Kahve falında parmaktan alyans çıkarmak ortaklı işlere girileceğine, güzel bir hayatı olacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, malların çoğalacağına, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına işarettir.

Kahve falında parmaktan alyans çıkarmak gördüyseniz:

  • Dikkatle dinlememeniz durumunda sunulan şeyleri veya teklifleri yanlış yorumlayabilirsiniz.

Kahve falında alyansı parmağından çıkarmak ekmek bulamayacağına, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında alyansı parmaktan çıkarmak başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, kısmetsizlik yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında parmaktan alyans çıkarmak maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parmağa alyans takmak aile bireylerinin mutlu olacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında sol parmakta alyans görmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, yurtdışına gidileceğine delalet eder.

Kahve falında kendi parmağında alyans görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına alamet eder.

Kahve falında parmakta alyans görmek işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin parmağında alyans görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir