AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağına alyans takmak

Kahve falında parmağına alyans takmak

Kahve falında parmağına alyans takmak ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, zenginliğe kavuşulacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına inanılır.

Kahve falında parmağına alyans takmak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda olumlu değişiklikler yapabilmenize olanak tanıyacak değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında sol parmağa alyans takmak sakınılan bir şeye nazar değeceğine, zor ve kötü günlerden geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında parmağa altın alyans takmak iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında parmağa alyans takmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok kötü günler göreceğine delalettir.

Kahve falında parmağına alyans takmak onurlu bir hayat süreceğine, rahatının kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında parmağımda alyans görmek ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, hafifleyeceğine, başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında parmaktan alyans çıkarmak iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına alamet eder.

Kahve falında kendi parmağında alyans görmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, huzurunun da yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında alyansı parmağından çıkarmak kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir