AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak küpe görmek

Kahve falında parlak küpe görmek

Kahve falında parlak küpe görmek onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, anne baba ile ters düşüleceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, ele geçen parada artış olacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, sosyal hayatında da mutlu olacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parlak küpe gördüyseniz:

  • Muz gördüğümüzde maymunu aramak yerine önümüze bakmamızda fayda var.

Kahve falında parlak taşlı küpe takmak huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, daha çok önemli başarılara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parlak taşlı küpe görmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına yorulur.

Kahve falında parlak küpe görmek kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında parlak taş görmek mutluluğu yakalayacağına, bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parlak taş bulmak hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parlak perde görmek itibar göreceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parlak tırnak görmek sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, fal sahibinin şanssızlık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında parlak tabak görmek sayılacağına ve sevileceğine, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir